Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Stuffed peppers with rice
- 70 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcional)
- 300 g beef mince
- 2 slices white bread, cut in pieces
- 20 g mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 egg
- 4 peppers, red, green or yellow
- 1200 g water
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
o bien 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 250 g long grain rice
Tomato sauce
- 40 g butter, cut in pieces
- 40 g plain flour
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2712 kJ / 648 kcal
- Proteína
- 28 g
- Carbohidratos
- 80 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 8.3 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Rustic Bread
2h
Chicken Étouffée
45min
Minced raw meat
35min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Vegetable Stock Paste
50min
Creamy Tomato Soup
25min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Tomato Rice
30 Min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45min