Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
TM6 TM5 TM31

Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice

3.8 (15 valoraciones )

Ingredientes

Chicken Curry

  • 400 g chicken thighs, boneless and skinless, each cut in 4 pieces
  • 2 garlic cloves
  • 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 50 g white rum
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g sunflower oil
  • 1 dried red chilli
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
  • 200 g coconut milk
  • 20 g toasted sesame oil
  • 1 Tbsp curry powder
  • 1 tsp fine sea salt

Basmati Rice

  • 500 g water
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g basmati rice

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4048 kJ / 968 kcal
Proteína
40.5 g
Carbohidratos
25.3 g
Grasa
78.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas