Dispositivos y accesorios
Fresh Fruit Tarts
Prep. 1h 10min
Total 7h 5min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs2
Crème Pâtissière
-
whole milk500 g
-
caster sugar70 g
-
cornflour40 g
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Assembly
-
apricot jam160 g
-
water30 g
-
mixed fresh fruit thinly sliced (e.g. blueberries, raspberries, kiwi fruit, strawberries)450 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
2423 kJ /
578 kcal
Grasa
26 g
Carbohidratos
73 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cheesecake
1h 30min
Choux Pastry
2h
Cheesecake (baked)
7h 20min
Tiramisu
5h 20min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Pink and White Macarons
1h 30min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Crème Pâtissière
15min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h
Mango Swiss Roll
40min
Croissants
12h