Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
TM5 TM6

Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls

4.4 (5 valoraciones )

Ingredientes

Beetroot Chutney

  • 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g red onions, quartered
  • 180 g apples, peeled, cored and quartered
  • 200 g soft brown sugar
  • 100 g red wine vinegar
  • 120 g balsamic vinegar

Horseradish Cream

  • 60 g crème fraîche
  • 50 g mayonnaise
  • ½ Tbsp creamed horseradish
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 12 slider buns
  • 6 slices roast beef, halved
  • 50 g rocket leaves

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
793 kJ / 188 kcal
Proteína
7 g
Carbohidratos
23 g
Grasa
7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas