Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
- 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
- 6 oz asparagus, cut in half
- non-stick cooking spray
- 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
- 3 oz baby spinach
- 4 large eggs
- 3 oz whole milk
- 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1095.9 kJ / 261.9 kcal
- Proteína
- 10.9 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 18.8 g
- Grasas saturadas
- 8.4 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 551.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Crunchy Granola
2 godz.
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna valoración
Creamy Broccoli Salad
10 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min