Dispositivos y accesorios
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
Prep. 15min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
Panzanella
-
bread cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
Dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
white vinegar1 ½ oz
-
sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Salad
-
8 oz dried sour cherriesfresh cherries pitted8 oz
-
arugula (approx. 8 oz)½ package
-
1 peach, hard, cut into pieces (½ in.)nectarine hard, cut into pieces (½ in.)1
-
Lebanese cucumber cut into pieces (½ in.)½
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
1452 kJ /
347 kcal
Grasa
19 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hearty Salads
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Ninguna valoración
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
White Pesto Pasta
40min
Southwest Quinoa
40min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Green Bean Casserole
1h 30min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Creamy Broccoli Salad
10min