Dispositivos y accesorios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
494.9 mg
Proteína
3 g
Calorías
484.3 kJ /
115.8 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Pasta
35min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Roasted Potato Salad
1h
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Texas Cornbread
35min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Quick Refried Beans
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min