Dispositivos y accesorios
Tarragon Chicken Pasta
Prep. 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
511 mg
Proteína
24 g
Calorías
1519 kJ /
362 kcal
Grasa
16 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
3 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cha Cha Chicken
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Mediterranean Chicken
35min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Tetrazzini
40min