Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1022 kJ / 245 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Minestrone
45min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1h
Čočkové stew s pancettou
1h
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min