Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1022 kJ / 245 kcal
- Proteína
- 15 g
- Carbohidratos
- 30 g
- Grasa
- 7 g
- Fibra
- 4 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Krémová polévka z červené čočky
35min
Tuňákové kuličky s ricottou
20 min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Minestrone
45min
Minestrone s pancettou
25min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Fazolková polévka
35min
Rajčatová krémová polévka
30min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min