Dispositivos y accesorios
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
shallots halved100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes quartered150 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)50 g
-
galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
fresh makrut lime leaves8
-
Thai chilli sauce hot100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)2
-
water1000 g
-
fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces250 g
-
fresh oyster mushrooms halved120 g
-
palm sugar20 g
-
fresh clams100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined250 g
-
fish sauce20 g
-
lime juice20 g
-
spring onions thinly sliced (1 cm)3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30 g
Calorías
968 kJ /
231 kcal
Grasa
3 g
Fibra
3.9 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
LOW FAT
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Seafood Laksa
25min
Thai Prawn Patties
1h 20min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Prawn And Chicken Laksa
40min
Tom Yum with Prawns
25min
Vietnamese Beef Pho
1h 45min
Green Curry Chicken
55min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min