Dispositivos y accesorios
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Prep. 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1437 mg
Proteína
36.8 g
Calorías
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Grasa
34.7 g
Fibra
15.1 g
Grasas saturadas
11.7 g
Carbohidratos
94.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Veggie 'Burritos'
20min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Artisan Plant Pizza
35min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Houmous Salad Dressing
5min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min