Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)
TM5 TM31 TM6

Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)

1.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 60 g cartof curățat, tăiat bucăți (3 cm)
  • 30 g fenicul, tăiat bucăți (3 cm)
  • 70 g dovleac, bucăți (3 cm)
  • 50 g pulpă de curcan, fără piele, bucăți (2 cm)
  • 250 g apă
  • 2 lingurițe ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură parmezan ras

Inf. nutricional
por 1 porție
Calorías
1090 kJ / 261 kcal
Proteína
17 g
Carbohidratos
13.75 g
Grasa
16.22 g
Fibra
1.97 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas