Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- olive oil, for greasing
- 315 g water, at room temperature
- 3 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 570 g plain flour
- 30 g cornmeal, medium
- 60 g unsalted butter, melted
- 45 g olive oil
- 3 tsp fine sea salt
- 370 g mozzarella, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 230 g Parmesan cheese, cut in pieces (approx. 1 cm)
- 270 g sausage, Italian, (e.g luganega), cut in pieces (approx. 2 cm)
- 200 g onions, quartered (approx. 1 large)
- 15 g garlic cloves
- 800 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp fresh rosemary
- ¼ tsp dried chilli flakes, to taste
- 115 g pepperoni sausage, to taste
- 115 g salami, to taste
- 170 g back bacon, sliced, diced (approx. 1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 Total recipe
- Calorías
- 32200 kJ / 7696 kcal
- Proteína
- 382 g
- Carbohidratos
- 577 g
- Grasa
- 421 g
- Fibra
- 41 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1h 15 min
Molten Caramel Centre Muffins
25min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15 min
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Banana Cream Pie
4h 15min
Eggnog
4 godz. 40 min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 Std. 30 Min
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min