
Dispositivos y accesorios
Tre retters menu til to
Prep. 30min
Total 1h 20min
2 portioner
Ingredientes
Rasp med smag
-
boller50 g
-
fed hvidløg1
-
koriander, frisk5 kviste
Tre retters menu
-
gulerødder skåret i mindre stykker (2-3 cm)250 g
-
courgetter skåret i mindre stykker (2-3 cm)250 g
-
porrer kun den hvide del, skåret i skiver100 g
-
kyllingebryst, uden skind skåret i strimler (10 cm x 1 cm)500 g
-
salt2 tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
timian, frisk (opcional)2 kviste
-
æble skåret i ottendedele1
-
sukker1 spsk
-
kanel, stødt½ tsk
-
citronskal1
-
løg skåret i halve150 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie30 g
-
laurbærblad, tørret1
-
vand650 g
-
ris, langkornet120 g
Bechamel sauce
-
mælk250 g
-
hvedemel20 g
-
smør10 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
1010 kcal /
4222 kJ
Proteína
78 g
Grasa
28 g
Carbohidratos
109 g
Fibra
11.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
40min
35min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración