Havtaske- og rejesuppe
TM5 TM31 TM6

Havtaske- og rejesuppe

1.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 450 - 500 g havtaske, hel, helst med ben (se tip)
  • 500 g rejer, hele, upillede (se tip)
  • 800 g vand
  • 70 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 60 g porre (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g cognac
  • 200 g hakkede tomater fra dåse
  • 1 spsk ris, hvide
  • 1 knivspids safran
  • 1 terning fiskeboullion (til 0,5 l) (se tip)
    o bien 1 tsk salt
  • 8 dråber chilisauce, rød (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
791 kJ / 189 kcal
Proteína
18 g
Carbohidratos
5 g
Grasa
10 g
Fibra
1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas