Misosuppe med tofu

Misosuppe med tofu

Ninguna valoración
Prep. 10min
Total 30min
4 portioner

Ingredientes

  • vand
    1600 g
  • kombu (7-10 cm)
    1 stykke
  • shiitake svampe, tørrede (ca. 20 g), skåret i skiver
    5
  • ingefær skrællet og skåret i tynde skiver
    3 cm
  • fed hvidløg delt i to
    1
  • wakame tangflager, tørrede (se tips)
    2 spsk
  • gulerod skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)
    100 g
  • radiser skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)
    150 g
  • tofu, fast delt i tern (2 cm) (se tip)
    200 g
  • blandede grøntsager valgfri, asiatiske og skåret i stykker (3 cm)
    200 g
  • misopasta
    2 spsk
  • soyasauce
    1 spsk
  • sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
    2 tsk
  • salt efter smag
    1 tsk
  • sesamfrø
    2 spsk
  • koriander, frisk kun blade
    3 kviste
  • forårsløg skåret i tynde skiver
    2

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1484 mg
Proteína 9 g
Calorías 622 kJ / 148 kcal
Grasa 9 g
Fibra 6 g
Grasas saturadas 1 g
Carbohidratos 7 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo