Dispositivos y accesorios
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Prep. 1h 50min
Total 5h 30min
14 portions
Ingredientes
Oyster Emulsion
-
fresh oysters (weight including shells)400 g
-
breadcrumbs110 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only50 g
-
rapeseed oil600 g
-
fine sea salt to taste
-
lemon juice to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
cucumber peeled, deseeded½
-
fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
-
long grain rice325 g
-
fish stock hot650 g
-
squid ink, liquid5 g
-
lemon juice to taste
-
fish sauce5 g
-
rapeseed oil for frying
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
-
vinegar powder for garnish
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
279 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
2210.1 kJ /
528.2 kcal
Grasa
44.4 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
26.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Seville Orange Curd
40min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Falafel
24h
Vanilla Ice Cream
12h
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Chocolate Soufflé with Orange
45min