Dispositivos y accesorios
Soy bread with seeds
Prep. 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingredientes
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
199 mg
Proteína
12.4 g
Calorías
891.3 kJ /
212.2 kcal
Grasa
6 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
25.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Viva la Vegan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Vegan Caesar dressing
5min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Sambhar
1h 30min
Cashew sour cream
10min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Tofu scramble
25min
Breakfast sausages
1h 5min
Banana sorbet
5min