Dispositivos y accesorios
Stir-fried noodles with vegetables
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves peeled and crushed2
-
extra virgin olive oil30 g
-
courgettes unpeeled, cut into thin sticks (5 cm long)200 g
-
carrot cut into thin sticks (5 cm long)150 g
-
celery stalk (approx 50 g), sliced1
-
onion cut into wedges40 g
-
fresh mushrooms (seasonal), cut into slices200 g
-
leek cut into slices50 g
-
fine salt1 pinch
-
soy sauce30 g
-
water1000 g
-
coarse salt1 tbsp
-
Chinese vermicelli (glass noodles)100 g
-
fresh soybean sprouts100 - 150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5.5 g
Calorías
618 kJ /
148 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
3.8 g
Carbohidratos
12.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Deliciously Light
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Tofu stew
30min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Umami Soup
1h 20min
Kimchi stew
30min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Green beans with tomato and parsley
55min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
White chocolate chip cookies
1h
Stir-fried vegetables
10min
Summer seafood soup
45min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min