Dispositivos y accesorios
Pasta salad with salmon and vegetables
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (opcional)1 pinch
-
lemon juice (opcional)10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
1497 kJ /
357 kcal
Grasa
14 g
Fibra
5.8 g
Carbohidratos
35 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Russian beetroot salad
1h 10min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Steamed Scallion Rolls
3h
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Seared Steak Rocket Salad
35min
"Little house" slice
6h 30min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Courgette and cod lasagne
1h
Ham and Onion Bread
30min
Fried Garlic Pork
50min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h