Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 7 oz farro
- 52 oz water, divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1191.9 kJ / 284.9 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Carbohidratos
- 32.1 g
- Grasa
- 14.3 g
- Grasas saturadas
- 4.2 g
- Fibra
- 5.6 g
- Sodio
- 587.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sausage and Lentil Stew
1h 15 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Peach Cobbler
2h 35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Lentil Salad
35 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Turkey Chili
45min
Southwest Quinoa
40min
Fish Tacos
45min
Vegetarian Chili
50min