Dispositivos y accesorios
Marble sponge slice with peach crème
Prep. 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingredientes
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
8 g
Calorías
1407 kJ /
336 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Treat Yourself
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Ninguna valoración
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Steamed lemon cake
2h 20min
Rainbow Cake
2h 45min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Chocolate cake pops
1h 55min
Chocolate icing (ganache)
20min
Gingerbread Cookies
1h 15min
Cream Cheese Icing
5min
Mixed berry jam tart
2h 35min
Cheesecake (unbaked)
5h 30min
Apple strudel
1h 45min