Dispositivos y accesorios
Marble sponge slice with peach crème
Prep. 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingredientes
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
8 g
Calorías
1407 kJ /
336 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Treat Yourself
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Banana Split Milkshake
30min
Egg-Free Mayonnaise
10min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1h 45min
Rainbow Popsicles
10h
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Koeksisters
3h 5min
Meringue Christmas Trees
3h 40min
Horchata "Coconut Water"
5min
Fennel digestive
10min
Baked cheesecake
3h 10min
Caramel sauce
1h 30min