Dispositivos y accesorios
Marble sponge slice with peach crème
Prep. 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingredientes
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
8 g
Calorías
1407 kJ /
336 kcal
Grasa
10 g
Fibra
1.2 g
Carbohidratos
53 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Treat Yourself
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Matcha Stamp Cookies
1 Std.
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Coconut and Raspberry Cupcakes
1 Std. 40 Min
Coffee Liqueur
40 Min
Baked cheesecake
3 Std. 10 Min
Strawberry and pear pudding
Keine Bewertungen
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min
Angel cake
5 Std. 15 Min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1 Std. 25 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min