Dispositivos y accesorios
Spiced pork terrine
Prep. 20min
Total 24h
15 slices
Ingredientes
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
7 g
Calorías
1176 kJ /
285 kcal
Grasa
27 g
Fibra
1 g
Carbohidratos
3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French Tradition on your Table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Ninguna valoración
Hakka Yam Abacus
20min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Apricot liqueur
1h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Apple Strudel
1h 45min
Samosas
1h 35min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Pâtè with Riesling
3h