Dispositivos y accesorios
Rabbit stew (Gibelotte)
Prep. 25min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut in halves80 g
-
garlic cloves2
-
rapeseed oil2 tbsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
farmhouse bread cut in cubes (2 cm)2 slices
-
bacon cubes100 g
-
wheat flour10 g
-
rabbit, whole, skinless, head removed cut in pieces1
-
dry white wine100 g
-
fresh white button mushrooms cut in quarters400 g
-
bouquet garni1
-
water420 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinches
-
new potatoes600 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
48 g
Calorías
2387 kJ /
571 kcal
Grasa
26 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
French Tradition on your Table
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Festive Baguette
3h 45min
Pasta with lentils and sausage
35min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Sautéed turkey strips
15min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15min
Rabbit stew
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Honey and herb pork loin
4h 10min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h