Dispositivos y accesorios
Lentil Loaf
Prep. 40min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
-
5 oz dried brown lentilsdried green lentils5 oz
-
water divided32 oz
-
fine sea salt plus ¼ tsp, to taste, divided2 oz
-
cremini mushrooms halved5 oz
-
yellow onions quartered (approx. ½ medium onion)3 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
brown rice flour1 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
ketchup4 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
maple syrup½ oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
2427.5 mg
Proteína
6.9 g
Calorías
745.7 kJ /
178.2 kcal
Grasa
5.3 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Black Bean Walnut Patties
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Butter Spread
5 godz. 10 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Vegetarian Chili
50 min