Dispositivos y accesorios
Lentil Loaf
Prep. 40min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
-
5 oz dried brown lentilsdried green lentils5 oz
-
water divided32 oz
-
fine sea salt plus ¼ tsp, to taste, divided2 oz
-
cremini mushrooms halved5 oz
-
yellow onions quartered (approx. ½ medium onion)3 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
brown rice flour1 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
ketchup4 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
maple syrup½ oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
2427.5 mg
Proteína
6.9 g
Calorías
745.7 kJ /
178.2 kcal
Grasa
5.3 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
27.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Quinoa Patties
1 godz.
Vegetarian Burger
1 godz. 15 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Vegetarian Chili
50 min