Dispositivos y accesorios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Prep. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
135.8 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
50.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gluten Free - CA
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Creamy Coconut Dhal
25min
Power Muesli
Ninguna valoración
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Fudgy chocolate cake
50min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1h 45min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Banana bread
1h 40min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min
Spicy tuna dip
5min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min