Butternut and bacon macaroni cheese
TM6 TM5 TM31

Butternut and bacon macaroni cheese

4.5 (323 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g butternut pumpkin, cut into pieces (1 cm)
  • 150 g shortcut bacon rashers, cut into pieces (2 cm)
  • oil, for drizzling
  • 2 tsp salt, plus extra for seasoning
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
  • 250 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1000 g water
  • 300 g macaroni pasta
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 50 g salted butter
  • 500 g milk
  • 50 g plain flour
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 pinches ground nutmeg
  • ½ tsp paprika, plus extra for sprinkling
  • 1 tsp dried thyme

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2462.8 kJ / 586.3 kcal
Proteína
25.8 g
Carbohidratos
52.6 g
Grasa
29.4 g
Grasas saturadas
15.5 g
Fibra
4.5 g
Sodio
1798.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas