Dispositivos y accesorios
Butternut and bacon macaroni cheese
Prep. 10min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
butternut pumpkin cut into pieces (1 cm)500 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces (2 cm)150 g
-
oil for drizzling
-
salt plus extra for seasoning2 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
macaroni pasta300 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
salted butter50 g
-
milk500 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
paprika plus extra for sprinkling½ tsp
-
dried thyme1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1798.7 mg
Proteína
25.8 g
Calorías
2462.8 kJ /
586.3 kcal
Grasa
29.4 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
15.5 g
Carbohidratos
52.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Budget friendly pasta
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Shepherd's pie
55min
Lasagne bolognese
2h 30min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Banana and oat mini muffins
40min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken pesto pasta
30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Tuna mornay
45min