Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ cinnamon stick
- ½ tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 2 - 4 fresh bird's eye chillies, deseeded if desired, to taste
- 30 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 969.3 kJ / 231.7 kcal
- Proteína
- 9.9 g
- Carbohidratos
- 34.7 g
- Grasa
- 7.2 g
- Grasas saturadas
- 0.9 g
- Fibra
- 9.7 g
- Sodio
- 226.5 mg
Recetas alternativas
Vegetable pasta sauce
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Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
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Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
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Chickpea and Tomato Rogan Josh
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Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
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Root Vegetable Hotpot with Harissa
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Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
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Coconut Dhal
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Vegetable and Chickpea Tagine
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Bean Burgers with Pistou and Slaw
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Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
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Coconut and Spinach Dahl
50min