Dispositivos y accesorios
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prep. 30min
Total 17h
35 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
11.4 mg
Proteína
0.8 g
Calorías
341.8 kJ /
81.4 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
6.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple and ginger paste
6h 15min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
British spice rub
5min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Harissa
25min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Spicy peach and mango chutney
45min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Almond addiction
1h