Yoghurt soup cups
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup cups

4.3 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g medium-grain white rice
  • 1 garlic clove
  • 120 g brown onion, cut into halves
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 800 g water
  • 300 g Greek yoghurt
  • 1 egg
  • salt, to taste
  • fresh ground black pepper, to taste
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 200 g after draining)
  • ½ - 1 tbsp dried chilli flakes
  • 3 stalks kale, stalks removed and leaves finely chopped

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
252.4 kJ / 60.1 kcal
Proteína
2.2 g
Carbohidratos
7.1 g
Grasa
2.3 g
Grasas saturadas
1.2 g
Fibra
0.9 g
Sodio
113.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas