Dispositivos y accesorios
Yoghurt soup cups
Prep. 25min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
56.4 mg
Proteína
3.6 g
Calorías
297.8 kJ /
71.2 kcal
Grasa
1.7 g
Fibra
1.6 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
10.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Raspberry and lemon flan
1h
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Asparagus and pea omelette
20min
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min
Chai tea
15min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Hazelnut torte
3h 15min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Lavender honey ice cream
12h 25min