Dispositivos y accesorios
Savoury herb baked ricotta
Prep. 20min
Total 2h 40min
8 portions
Ingredientes
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Grain free crackers
-
chia seeds30 g
-
water120 g
-
raw almonds280 g
-
sunflower seeds60 g
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
sea salt flakes for sprinkling
-
sesame seeds30 g
Baked ricotta
-
oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
egg1
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
905 mg
Proteína
25 g
Calorías
2323.1 kJ /
553.1 kcal
Grasa
42.4 g
Fibra
6.6 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
16.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Beetroot salad
10 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min