Pappadums with mint and coriander chutney
TM6 TM5 TM31

Pappadums with mint and coriander chutney

3.5 (6 valoraciones )

Ingredientes

Pappadums

  • 180 g water
  • 400 g urad dal, whole or split, husks removed (see Tips)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp chilli powder
  • 1 tbsp vegetable oil, plus 300-500 g extra for rolling and frying

Mint and coriander chutney

  • 12 sprigs fresh mint, leaves only
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 fresh long green chilli, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 lime, juice only (approx. 20 g)
  • 150 g natural yoghurt

Inf. nutricional
por 1 portions
Calorías
479.1 kJ / 114.1 kcal
Proteína
7.2 g
Carbohidratos
14.2 g
Grasa
2.2 g
Grasas saturadas
0.5 g
Fibra
3 g
Sodio
310.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas