Dispositivos y accesorios
Gluten free scones
Prep. 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
169.6 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
1214.1 kJ /
289 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
7.7 g
Carbohidratos
28.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon or lime butter
15min
Custard
10min
Chicken velouté meal
40min
Butter chicken
55min
Apple cake
1h
Béchamel sauce
20min
Buttercream icing
10min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Chunky choc nut brownie
35min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Gluten free pasta
50min