Pumpkin Risotto with Bacon
TM6 TM5 TM31

Pumpkin Risotto with Bacon

4.4 (135 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing
  • 1220 g water
  • 300 g pumpkin flesh, diced (1 cm)
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 30 g shallot, halved
  • 100 g bacon lardons, smoked
  • 40 g unsalted butter
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    o bien ½ vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 60 g frozen green peas
    o bien 60 g fresh green peas
  • fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1452 kJ / 345 kcal
Proteína
10.2 g
Carbohidratos
47.2 g
Grasa
12.4 g
Fibra
2.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas