Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto
TM6 TM5

Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

4.3 (57 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 150 g button mushrooms, washed
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine (see tip)
  • 350 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • 600 g boiling water
  • 3 sprigs thyme, washed, leaves only
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
    o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l) (see tip)
  • 80 g frozen peas, defrosted
  • 30 g unsalted butter, diced

Inf. nutricional
por 140 g
Calorías
1236 kJ / 295 kcal
Proteína
21 g
Carbohidratos
24 g
Grasa
12 g
Grasas saturadas
5.8 g
Fibra
0.8 g
Sodio
0.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas