Dispositivos y accesorios
Salmon with Ginger Tomato Sauce
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
plum tomatoes quartered (approx. 2 tomatoes)5 ½ oz
-
brown sugar1 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
cilantro leaves½ oz
-
ginger sliced (¼ in.)½ oz
-
red chili pepper halved, de-stemmed and de-seeded, plus extra thinly sliced, to garnish1
-
garlic clove1
-
fresh salmon fillets (approx. 4 oz ea.)4
-
water42 oz
-
white basmati rice10 ½ oz
-
broccolini7 oz
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30.7 g
Calorías
2223 kJ /
531 kcal
Grasa
13.1 g
Carbohidratos
72.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Midweek Meals
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min