Dispositivos y accesorios
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Prep. 20min
Total 4h 30min
4 portions
Ingredientes
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.157 g
Calorías
2823 kJ /
672 kcal
Grasa
58.798 g
Fibra
2.594 g
Carbohidratos
28.043 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Rice salad
1 godz.
Umali
1 godz. 25 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min
Bloody Maria
2 godz. 45 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Pâtè with Riesling
3 godz.
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 godz.