Dispositivos y accesorios
Herb Cashew Spread
Prep. 10min
Total 8h 10min
400 g
Ingredientes
-
raw cashew nuts unsalted200 g
-
brewer's yeast2 heaped Tbsp
-
water cold, plus extra for soaking110 g
-
lemon juice15 g
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, ground nut oil)40 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt to taste½ - ¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh herbs (e.g. parsley, basil, coriander)15 g
-
fresh chives snipped (2 mm), to taste1 - 2 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 20 g
Sodio
60.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
319.6 kJ /
76.4 kcal
Grasa
6.5 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
3.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
VEGAN BASICS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan Parmesan
15min
Vegan Mayonnaise
15min
Veganella - Vegan Mozzarella
6h 10min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min