Dispositivos y accesorios
Hazelnut Bavarian
Prep. 15min
Total 6h 25min
8 portion
Ingredientes
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
35.2 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
1629.8 kJ /
388 kcal
Grasa
33.3 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
15.7 g
Carbohidratos
17.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian cuisine: Desserts
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate mousse soufflés
55min
Chorizo and squid stew (TM5)
5h 30min
Grilled eggplant dip
2h
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Steamed lemon cake
2h 20min
Pearl rice meatballs
2h
Hazelnut quince friands
2h 25min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min