Dispositivos y accesorios
Seafood Kimchi Udon Soup
Prep. 20min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1475.1 mg
Proteína
67.4 g
Calorías
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Grasa
16.3 g
Fibra
8.6 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
160 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Open Cooking
32 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Boiled pasta
20min
Vegetable Massaman curry
45min
Salmon and Mushroom Rice
Ninguna valoración
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Oven Baked Vegetable Chips
Ninguna valoración
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15h 55min
15-minute noodles
15min
Apple and pear detox juice
10min
All-in-one chicken congee
35min