Seafood Soup

Ninguna valoración
Prep. 5min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • olive oil
    50 g
  • onion quartered
    100 g
  • red pepper cut in pieces (4 cm)
    150 g
  • ripe tomatoes quartered
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • white wine
    60 g
  • liquid fish stock
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. parsley, thyme, rosemary)
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • extra large king prawns, raw, peeled, deveined
    400 g
  • fresh mussels shells scrubbed and de-bearded
    600 g
    fresh clams
  • raw squid rings (opcional)
    200 g
  • fresh bay leaves
    2
    dried bay leaves
  • green peas, fresh or frozen, defrosted
    100 g
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • lemons sliced
    2

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1705.3 mg
Proteína 36.5 g
Calorías 1696.3 kJ / 405.4 kcal
Grasa 17.9 g
Fibra 4.7 g
Grasas saturadas 2.8 g
Carbohidratos 22.2 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...