One pot pasta with chorizo (open bowl)

3.4 10 valoraciones
Prep. 10min
Total 35min
4 portions

Ingredientes

  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • carrot cut into halves
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • canned crushed tomatoes (400 g)
    1 can
  • water
    650 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 - 1 ½ tbsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • chorizo sausage cut into slices
    1
  • dried spaghetti
    200 g
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • pitted Kalamata olives cut into slices (optional)
    12

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 675.9 mg
Proteína 17.8 g
Calorías 1566.5 kJ / 374.4 kcal
Grasa 11.3 g
Fibra 5.5 g
Grasas saturadas 4.5 g
Carbohidratos 52.1 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...