Dispositivos y accesorios
Seafood Rice
Prep. 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
medium sized squid trimmed, cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw medium sized prawns8
-
200 g chicken stockwhite wine200 g
-
water350 g
-
fresh blue mussels cleaned500 g
-
yellow onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves cut in slices2
-
ground paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring½ tsp
-
canned crushed tomatoes50 g
-
choricero pepper pulp1 tsp
-
arborio rice300 g
-
salt1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Calorías
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Grasa
25.6 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
3.9 g
Carbohidratos
74.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls
Brak ocen
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min