Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

Baby-friendly Creamy Chicken, Pea and Mushroom Risotto

4.3 60 valoraciones
Prep. 5min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • button mushrooms washed
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    300 g
  • dry white wine (see tip)
    60 g
  • chicken breast fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • boiling water
    600 g
  • thyme washed, leaves only
    3 sprigs
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • chicken stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • frozen peas defrosted
    80 g
  • unsalted butter diced
    30 g

Inf. nutricional por 140 g

Calorías 295 kcal / 1236 kJ
Proteína 21 g
Grasa 12 g
Carbohidratos 24 g
Fibra 0.8 g
Grasas saturadas 5.8 g
Sodio 0.3 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...