Dispositivos y accesorios
Sautéing Onions and Garlic
Prep. 10min
Total 20min
1 portion
Ingredientes
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
9.3 mg
Proteína
2.7 g
Calorías
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Grasa
30.2 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
4.3 g
Carbohidratos
21.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Mussels Mariniere
Ninguna valoración
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Steamed Rice
25min
Vegan Orange Crescent Rolls
Ninguna valoración
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Creamy pea soup
40min
Double Pie Dough
2h 10min
Classic Pancakes
50min