Dispositivos y accesorios
Spicy Beef with Red Peppers
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Spanish onion cut into pieces45 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm300 g
-
chopped tomatoes, canned100 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake2 pinches
-
veal meat rump or tenderloin450 - 500 g
-
black pepper, ground to season, to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
688.3 mg
Proteína
25.4 g
Calorías
985.1 kJ /
235.5 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
8.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min
Indian Butter Chicken
1 Std.
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 Std.