Dispositivos y accesorios
Lemang Paper Cup
Prep. 10min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
glutinous rice300 g
-
water plus extra for soaking rice1280 g
-
fresh coconut milk240 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
banana leaves wiped, softened (see tips)2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
294 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
839.4 kJ /
200.6 kcal
Grasa
6.7 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
31.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nikmat Raya
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Coconut Jelly
3h 15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Toasted Peanuts
20min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min