Dispositivos y accesorios
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Prep. 30min
Total 10h
16 portion
Ingredientes
Choux Pastry
-
water300 g
-
unsalted butter diced160 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar20 g
-
plain flour240 g
-
medium eggs approx. 6 eggs350 g
Orange Custard
-
caster sugar140 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
milk1000 g
-
cornflour100 g
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark Chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
163 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Grasa
28 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
15.5 g
Carbohidratos
47.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Raspberry and basil sangria
40min
Lace Cookies with Nutella
30min
Roasted Banana Affogato
10h 55min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Melting moments with strawberry cream
45min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Bao buns
Ninguna valoración
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Grain free wraps
15min
White Chocolate Mini Cheesecakes
4h 40min
Paris–Brest with praline cream
26h
Chocolate miso eclairs
1h 45min