Dispositivos y accesorios
Potato and Rosemary Focaccia
Prep. 10min
Total 2h 35min
4 portion
Ingredientes
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1318.7 mg
Proteína
19.1 g
Calorías
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Grasa
11.6 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
100.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sheet Pan Dinners
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Laing
1h 50min
Traditional Mooncake
2h 15min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Caramel Sauce
Ninguna valoración
Pizza Diavola
Ninguna valoración
Fruit Smoothie
Ninguna valoración
Allergen Free Granola
30min
French vanilla canelé
49h 5min
Steamed Banana Muffins
30min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1h 30min
Berry Duo
10min