Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, to fill bowl halfway
- 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot, halved
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 991 kJ / 236.9 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 25.4 g
- Grasa
- 14.3 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 386.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna valoración
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Steamed Button Mushrooms
35 min
Texas Caviar
15 Min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Spanish Rice
35 min
Asparagus Sauté
15 Min